Friends Of Mine

Sunday, December 12, 2010

Selamat Pengantin Baru Angah!

Hari ni baru sempat nak wat entry pasal pengantin baru ni.. nanti2 lah buat cerita pasal majlis pulak.. Thanks to all relatives & friends yg hadir memeriahkan majlis Perkahwinan adik aku tempohari :

Ucapan buat pengantin baru;
"selamat pengantin baru angah & Wan.. semoga berbahagia hingga keakhir hayat.. jagalah ikatan perkahwinan itu sebaik2 nya."

Sedih gak mengenangkan adik perempuan aku yg sorang ni da kawin, kira lewat lah dia kawin at 25thn .. aku dulu 23 dah kawin dah.. bukan apa.. aku kawin mungkin mak x rasa sangat sebab aku mmg keje kat manjung ni aja, husband pun navy bekerja pun kat lumut, at any time bole balik umh mak, tapi angah, dah tentu jadi weekend wife , dia keje kat kuala pilah, wan plak keje kat putrajaya, so weekend mesti nak spend time sesama. Klw dulu at least 2 kali sebulan angah mesti balik umh mak, tapi sekarang mesti dah tak lagi.. paling terasa mestilah haziq, hari perkahwinan makngah dia haritu pun asik meragam x tentu pasal pelik aku jadinya, sudahnya aku sekeluarga tak ada gambar dengan pengantin! Klw dulu balik x jumpa mak dah dtg amik haziq dulu, hmm.. sekarang mesti dah lain.. apapun, aku harap ikatan kekeluargaan kami akan utuh sampai bebila tak kiralah dah kawin ke belum..

Sikit gmbar masa hari majlis, gmbr dr photographer sebulan baru siap katanya..

1 comment:

::F.Y.A.D:: said...

Selamat Pengantin Baru..semoga kekal ke akhir hayat..aminnn