Friends Of Mine

Thursday, December 6, 2012

update sikit pasal " kg halaman" yg dah ada aeon

Bunyinye sangatlah jakun. Haha. Tapi mmg ku x sangka hometown yg aku dah duduk dekat 28 thn ni yg mulanya hanya ada pasaraya dinding je 20 thn yg lalu. Sekarang petik je apa nak semua pun ado. Duit je petik x keluar ye kwn2.

Aku sama aje. Idaklah ghairah sgt kat shopping complex ni. Haha tapi ahkak dah 2 kali pegi sejak 3 hari pembukaan. Ala ahkak kan suka makan. Haruslah tawaf tempat mkn dulu. Yg lain2 later on lah ek..  so point of view aku ni ok2 je lah aeon ni. Nak sampai kesana x smpai 10 min pun. Hebat tak?  Haha. Kampung lah sgt kan!

Aku suka.. next week boleh g mkn dgn bff yg mmg suka mkn jugak! Lebiew lah mate!

Cuma  1 kata yg selalu kupegang  before you spend, EARN.. tak guna belajar economies, acounting segala klw lejar sendiri asik x tally. Sekian sahaja coretan maklimah pulang subuh pada kali ini. Ju.pa lagi dilain entri. Keh keh!

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

O'gosh Iskandar said...

pasni berabih la ko kat situ puas ye.....muda lagi rupanya ko ni....aku jugak dah senjakala

Farzlyna Mustafar said...

same je senjakala tu.. dok sini 28thn.. masa umur 3y pindah sini. b4 dok johor. aku dah 31 lah babe!

Izza is my name said...

kampung mana..kampung mana....hehehehe

ku juga mau berkunjung ujung bulan nnt. ngeeeee