Friends Of Mine

Wednesday, August 18, 2010

Blog Award dari Blekros

 
**award dr cik blekros..


1-Thank liza... intresting ke blog akak yg bersawang ni? da la selalu malas nak hapdet.

2-Ko suh akk tag 15 org? mak ai banyak nye.. ader ke sampai 15 org tu.. ok la.. aku tujukan award ni pada :

cukup kot.... hahaha..

3- beritahu 7 perkara tentang diri anda...
  • sgt suke tgk tv....
  • sgt suke TIDO...
  • sgt takut kelihatan TUA....
  • outspoken.. jgn cari pasal ha...
  • sgt suke kaler rambut.. tapi semenjak 1 thn kebelakangan ni takmo kaler da.. wlwpon hubby kater mama tak hot rambut warna itam.. tapi aku tau cemana nak hotkan dia! kang tetibe mati plak lagi HOT aku dok disana!
  • suka baca novel
  • lagi ... last skali.. nak ader 2 anak da thn depan... 
so yg aku tag tu klw de masa wat la ye.. senang je.. ckp time kasih kat makcik yg tag tu, then tag org lain than beritahu 7 perkara tentang diri anda.Okeh??

1 comment:

makbed said...

Wahaaaa.... nak suruh kaler rambut bagi HOT? Dia tatau ke bontot dia nak kena bakar seksok ni? Banyak lemak kot BOBO ni...babab kang~