Friends Of Mine

Wednesday, August 4, 2010

Marah tak korang?

Harini kepala aku tingtong sbb smlm x cukup tido. Sebab??

Sebab jiran aku wat kerja2 menebuk lubang bini dia kat bilik tido utama.. Tau la exited dok umah baru.. takkan nak wat keje2 camtu tgh2 mlm bang?? haiyo... atau x at that time pukul berapa? sekitar 12 mlm tau x..  aku ckp kat en hubby , membebel2 soh dia marah org sblh tapi dia wat bodo jek.. dia kata lantak dia la.. dia tebuk umh dia..bukan umh kita.. then.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aku tekebeil2 mata layan mata nak lelap.. then baru nak lelap.. bunyi lagi. drill nya. klw ikut hati aku nak pegi maki hamun jek org sblh tu.

Akibatnya aku sakit kepala pagi ni, nak bgn pon malas.. dah mmg malas pun. dah la harini aku banyak kerja.

Sejak aku pregnant, haziq makin banyak ragamnya, manja makin menjadi2 sampai hilang sabar aku rasanya. Org kata klw dah besar, senang klw nak dpt adik.. ni aku tgk.. makin menjadi2 perangai nya. Semoga aku tabah sampai cukup bulan nanti.


Hubby main golf.. how i miss to play golf.. nampaknya sethn lagi la baru leh main.. aku mungkin bersalin bulan 2.. pantang sampai bulan 4.. then mesti tgh gemok time tuh.. kene gigih berdiet dulu baru boleh pakai balik golf suit aku yg sume ketat2 mcm sarung nangka tuh.. Aku mmg suke bersukan, wlwpon aku gemok.. hahaha.. aku suka boling, futsal, netball. selain golf.. klw da takde kaki sgt barulah aku jogging.. cewah... cam fit sgt je aku ni.. mmg la.. klw takat panjat tangga KD malaya yg 4 tingkat ulang alik hari2 pon aku tak mengah tau! Nanti dah ader baby boleh ke aku bersukan lagi ek.. alah dulu masa haziq ngan kete2 sorong aku haruk g men boling.. main futsal.. tapi mesti keadaan time tuh dah lain sbb dulu cuma sorang , sekarang dah 2.. takpe.. will rearrange back..

1 lagi aktiviti kegemaran aku pegi salon.. spa.. sekarang cuci rambut pon amoi tu xmo urut2 aku cam selalu katanya org pegnen xleh urut2 kat blkang.. haih! then facial pun da lama aku x g.. sket lg tumbuh lumut la gaknya kat celah hidung celah telinga.. hahaha.. sebabnya aku ader baca 1 artikel yg mengatakan kesan alat kosmetik terhadap janin.. so.. i dont want to take any risk la.. biarlah berpuasa sekejap takpe.. lepas pantang nanti boleh g balik..

Nak balik la.. ngantuk.. bye..

2 comments:

Nozie Yusof said...

lyn 'menebas' kat mane? dulu mule2 ms asben strt main sy ikut sekali lah g drving range. tp peknen plak lepas tue trus x ikut dh..
mmg tak fit lah skang nie..huhu

Farzlyna Mustafar said...

hehe.. menebas dimana2..tapi home course kat teluk rubiah n damai laut la.. jgn ikut g driving range je ikut skali g padang... huuuuu