Friends Of Mine

Thursday, November 24, 2011

Tolong Ingatkan Aku..

Tadi pepagi dah kene marah ngan boss aka ayah aku daaaa..  sebab??

pukul 9.30 x nampak kat opis lagi..

ayah xde lah strict sgt, tp as manusia biasa, mestilah ada keinginan sesekali nak jadik angry birdkan.. sepatutnya aku bersyukur.. aku kerja dgn darah daging sendiri, yg mmg byk tolak ansur ngan aku, cth? nak cuti x yah isi form cuti, xyah tunggu giliran nak cuti, nak pegi bawak anak klinik tanpa perlu request. dan byk lagi kemudahan lain.  cuma.. kdg2 manusia spt aku, kadang2 LUPA.. org baik mulalah nak pijak kepala kan.  I admit it!  so thanks to my father sbb marah aku pagi tadi.

hasilnya???

kelam kabut aku kunyah kotiaw sup dan begegas ke opis. laju2 aku update mana yg tak update. Nah!!! up to date sume keje aku!

Tq ayah!

sebab marah saya!  :(

dan Tolong ingatkan saya!

nanti saya tak buat lagi dah!

sok saya masuk opis kol 8 . huhuhu

Manusia mudah lupa.. jadi... positive la selalu.. jgn selalu perasan betul.. klw org tegur, take it as a positive way.

3 comments:

Nini D.. said...

aku plak setiap pagi bukak "ceramah" pagi..selagi tak berceramah..selagi tu la laki aku x mandi nak pegi keje..

Nozie Yusof said...

setuju..

Hiddy Asri said...

Biarlah dia marah..sebab bila dia dh tiada, kita akan merindui kemarahannya...:)