Friends Of Mine

Thursday, December 1, 2011

Ombak Rindu bukan Ong Bak ok sayang!

novel ni aku baca more than 10 times aku rasa.. nangeh x nangeh sgt la. tp jln cerita sgt best. novel ni aku ikut masa ting 4 tak silap aku dlm majalah remaja, setiap bulan keluaran aku x sabar2 nak tunggu citer nya habeh. finally bila keluar sebijik novel aku beli. dulu masa studi ada org pinjam x reti pulang. then aku beli lg sebuah just for my personal collection. *mmg aku bengang klw pinjam novel aku x reti bg balik ni *

then harini release filem plak. then my hero Aaron aziz lak actornya. mmg melonjak2 la aku nak tgk. Lantaklah nak ckp jiwang ke hape. tapi nak tgk gak. Harini husband cuti, aku dah book ticket untuk tgk show pukul 5pm kang. tak sabar nye..:)

Hope ceritanye sehebat novelnya.Sbnrnya kepala aku tingtong sbb x cukup tido mlm td, baru sampai dari johor.tapi husband tgh ada mood nak teman ni, baik aku g beli ticket cecepat. kang beliau tukar fikiran, suruh aku beli cd je kang. dah la masa memula aku ckp ritu dia ckp" what? citer Ong bak?? ada yg baru heh? " nak tergelak pun ada, then aku tunjuk buku tu, dia ckp "heh sory la.. tak masuk kepala nak layan citer2 gini". ok ptg kang kite tgk beliau ckp apa hek?

1 comment:

Izza-Crystal said...

aku baca novel tu...tapi tak kuar air mata. hahahaha.....bila tgk watak izzah tu, sgt la naif......macam tak caya je maya karin yg pegang watak izzah. (ok ke dia berlakon) biasanya dia kaku semacam je mcm dalam citer PHSM n waris jari hantu...huhu