Friends Of Mine

Friday, December 30, 2011

Perfume baru

Dah 2thn x beli perfume, sbb myk wangi da nak jd minyak busuk sbb byk sgt. Yg aku suke pakai lacoste truth of love dah habeh pulak. Since my hubs liked it very much haruslah beli lagi kan. Last week masa beli barang skul haziq, aku amik kesempatan cari perfume sekali, ingat nak amik lacoste jugak, tapi husband suke burbery weekend *yg jugak da habeh* aku cari kat kaunter burbery promoter kata weekend dah obselete.. Yg replace bau cam x besh . Sbb aku x suke bau sexy, its sounds like bitchy I think. Try punye try last sekali jumpa Especially Escada ni.. Husband suke, so amik je la. Beli 75ml terus since ada free gucci flora n lotion skali. Mcm berbaloi la plak since its EDP not EDT. Bau pun best...

3 comments:

Siti Asiah said...

SAYE PON DOK CARI PORFUME NIE...WANGI SANGAT...HOW MUCH TU?

Siti Asiah said...

SAYE PON DOK CARI PORFUME NI..BAPE RM TU?

Farzlyna Mustafar said...

haah best... RM305 free maniture dgn hand cream tu