Friends Of Mine

Tuesday, November 13, 2012

Ayam Penyet


Ditengah mlm nan syahdu ni, teringat plak ayam penyet yg aku g last week ngan tet n abg jam. Ayam penyet wang solo. Ih ih.. terangkat!
Kat manjung ni pun ada aym penyet baru bukak tp biasalah org ortodok mcm aku ni haruslah nak tgk ado halal ke tdk kan. Mmg xkan pg dah lah kot, since dorang bring up issue xde halal kat kedai ni..
Tapi sries mmg sedaplah mmg ori kot dr indon since staff2 nya pun dah pakai costume " jawa". Esok klw jd nk g tgk malaysia lwn hongkong bolehlah ajak en azri singgah kot...
Dah lama x letak pic ahkak. Hehe . Pic ahkak ngn partner incrime je yg ado, ayam penyet nan hado pasalnye ahkak nmpk mknn je trs nak baham, lps mkn baru tringt nk snap pic. Muahaha. Gasaklah korang nak ckp selekeh ke hape. People loves to eat is always the best people!!! Hehe

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 comment:

O'gosh Iskandar said...

wah....devass nye ko....kulit bersih je....any tips?