Friends Of Mine

Wednesday, August 8, 2012

Jom Laju2 Redeem Coupon ni Jom! Buy 1 Free 1

boleh dapati disini : http://m.mymcd.com.my/foldovercoupon/

gilos!
dah 2 mlm straight dok redeem mende ni, kunun sume kan grill x gemok la sgt! yg x gemok tu foldover yg gemok nya aku. huhu. takpela dpt pahala kan temankan husband makan.  Well im the fan of foldover , so.. rasanya esok mlm muntah dah kot makan benda ni. gila nak buat snek mende ni kot ye murah pun  hagak2 ler kan.. tak muat baju raya kang!

oklah kawan2 boleh gunakan link yg I bagi tu untuk redeem, no need to print just flash out kat casher tu, but available in ala cart only, nak drive tru pun bole, tapi 1 kete 1 jek ek..

ceh baeek punya promote at mcd ni mcm la aku dpt royalty kan?

eh eh, ada 1 pesanan penaja lah..ni psl sellers yg suka tag2 ni, benci I tau

dear ubat kurus sellers,
 dont tag me any diet product! im not desperate to slim ! im just happy the way I am! and I know that Im already gojes without ubat  kurus and carefull on your word and please ready with answer when Im start querying about KKM, Halal Cert, Sibrutamin ,drugs, FDA and others.Klw takat sellers letak pic tgh discuss ngan mat salleh , sorry, mmg tak caya dowh aku! Klw  tak tau sume tu please dont promote to me.and again, Im not desperate!


lg sedap ku makan ek? eh tapi 6month sekali aku buat total medical checkup tau! I ok2 je as long as I know my limitation.

k, bye , nak masak nasik bersahur kang.

tata

1 comment:

O'gosh said...

nasib baik chicken...aku x minat..kalau beef aku laju la sikit....buat sendiri kat rumah leh makan sampai muntah lagi....aku pun nyampah je ngan orang2 tag aku pasal macam2...x bermakna aku add ko aku membenarkan diTAG macam2....sampai tahap aku buat privacy untuk tag, orang tu p tag husband aku plak...geram sungguh!