Friends Of Mine

Sunday, September 23, 2012

Anak Ini memerlukan kita! Repost again!

Kalau nak sedekah, tak semestinya dr segi kewangan, DOA juga sedekah. Tapi kalau berkemampuan dan ada lebih marilah sumbangkan sedikit..

Kisah Adik Solleh ini pernah aku tulis tapi x bole nak retrieve kat mana, aku tulis in hurry.. i got a proposal to write,, tapi reader boleh refer SINI http://aurajarinora.blogspot.com



mari bantu adik solleh ini.. Semoga beliau segera pulih. kasihan anak kecil ini, usianya baru nak menjangkau 2 tahun, tapi dah melalui dugaan ini, Hari ni hari beliau, mana tahu esok hari kita. Jadi, marilah kita sedekahkan doa buat beliau..

Semoga Solleh cepat sembuh acik doakan.. Amin Ya Rabb..


2 comments:

kak lang said...

semoga adik ni cepat sembuh, aminn

O'gosh Iskandar said...

sama2 kita doakan...aminnnn