Friends Of Mine

Thursday, September 13, 2012

Demam Adam Dan Hawa

*ckp xmo tulis kat sini tapi tulis jugak*sukahatidakulah
I'll try to write here without any anger feelings.

Demam Adam Dan Hawa

Aku mmg x bekenan sgt tgk cerita sambung2 nih, menyakitkan hati ok! tapi bila kawan2 semua dok update citer pasal adam dan hawa ni. mulalah aku eager nak menengok jugak! Memula carik novel nya kat popular, takde! MPH je ada kot! tapi sini xde MPH. aku kan kaki novel, i prefer to read novel rather then tgk drama sambung2.

Tapi nasib baiklahmakcik engine ni aka nozie ni ado! bolehlah ahkak pinjam novel beliau. Tapi disebabkan kesibukan beraya dan rumah terbuka x dapek lah ahkak maraton novel tersebut lagi. rasanya baca pun paras episod sekarang . tapi gigih nak perabih laju2. klw dulu takat novel camtu 2 jam settle dah. now banyak komitmen terpaksalah aku dahulukan yg mana lebih penting.

LAst tgk epi 10. smlm x sempat tengok sebab sibuk beraya sampai dekat kol 12 baru balik.tak sabo nak tgk ain menggila.

Satu lagi, sukanya dengar ost cerita nih. tetiba kenapa lah jiwang sgt!


1 comment:

Nozie Yusof said...

hahahahahaha...sila la abiskan novel tue cepat, baru le feeling 100%!

betuila, i pon mcm kat alam percintaan zaman muda remaja..=))