Friends Of Mine

Tuesday, October 4, 2011

Apa Agaknye Dia Rasa masa humban Baby ni kebawah ye?

Baca : SINI

Rasanya time dia baling tu, kalau mak kucing tengok pun boleh menangis, tak sakit ke beranak ye kak? teringat aku masa meneran masa bersalinkan Amni, mak aih.. rasa nak putus nyawa. Kalau lah rasa malu, lepas projek pregnant kan.. bagilah budak tuh kat sapa2 yg nak ... kesian kat baby tak berdosa tu, terseksa. Mungkin kalau Malaysia ni mengamalkan hukum HUDUD, mungkinlah akan berkurang atau takde langsung kes sebegini. Memang kena back balik ke fitrah seorang Islam, itu baru hukuman di dunia, hukuman disana? padahal syoknye 5min tak sampai? ye x? sapa pnh pojek tau la.. hahahahhahahhaha. then? apa yg kau da buat ni? bukan 5thn , 50 tahun, tapi selama2 nya. kenapalah bodoh sangat! ce aku baling kau dari tingkat 2 ? bersepai tak? kalau kau seberat aku mungkin x bersepai. tapi agak2 cedera tak? mcmana lah baby yg kau sanggup lempar kebawah? haishh..

1 comment:

O'gosh said...

mmg ngok betul dia tu...ce humban dia plak...