Friends Of Mine

Wednesday, October 12, 2011

Tukang Cuci Rambut

Represent....
yang rambut panjang dr rambut aku tu namanya Wendy. beliau adalah hair adviser merangkap tukang cuci rambut sekali.. actually beliau tokeh saloon.. suppose mmg x kan jadi shampoo girl la kan.. tapi aku tak kira, aku nak jugak beliau yg cuci... actually kenal beliau pun sejak beliau jadi shampoo girl lagi..now dah bukak kedai. biasalah org Cina kan.. lepas kerja 2,3 tahun haruslah ada kedai seniri plak.

Beliau bukan sahaja tukang cuci, tukang rebonding, tukang potong rambut gue, malah tukang makeup kalau aku ada dinner ke, kenduri kawen ke.. call jek, klw beliau free kejap jek sampai rumah dah. Harga?? ikut harga kedai even dtg rumah pun.  kadang2 aku xde kawan sgt nak g lunch mmg call beliau jek dtg pickup aku g mkn sesama, kete beliau sgt besh! peugeot 506.. rasa macam naik kete batman!

okeh.. x bleh tulih lelebih.. kang perasan plak..

2 comments:

Makbed said...

pakar kuku takde?

Izza-Crystal said...

Kedai mana? Cun x dia potong. Nnt bwk aku g