Friends Of Mine

Saturday, July 28, 2012

Nasi Minyak

Amaran: ini bukan entry resepi.



Kadang2 aku tak sangka aku bleh msk menu2 camni dgn tahap kemalasan yg ada masa zaman bujang2an dulu.. Tapi bila dah kawin, apa saja suami request sedaya upaya cuba realisasikan n make sure sedap kat tekak dia *klw x rasa nak bernanah telinga dgt komen beliau*

Sbnrnya nasi minyak ni aku buat 2hari lepas, sbb suami ckp, rasa nak mkn nasi minyak cam org kawin tu. N I was surprise, tak lama pun masaknya. Org ckp aku msk mcm charlie chaplin sbb kejap je da siap, tp x tau la, sape yg kenal mungkin tau sbb aku ada sopp masak sendiri.
Kalau rasa korang nak buat, gugel la resepi ek, aku pun gugel jugak, then ubah ikut taste dan kesenagan aku.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Izz Nur said...

masak tu senang je....hahahah...yg jadi tak senang tu sbb ada malas.....heheheh

Nini D.. said...

wah..pandainye ko!