Friends Of Mine

Wednesday, October 31, 2012

Entri Tanpa Motif

Sedang tunggu amni tidur.. dah dekat 12am. Haziq pula masih bereksperimen dlm bilik beliau. Gasak la anak.. janji kamu bahagia dan esok senang bangun pagi nak pegi sekolah, i've no big deal with that.
Sebenarnya takde apa nak cerita. Tapi takde cerita tak bermakna hidupku bosan. Tidak...  my life is going intresting day by day. Cuma aku ada terms n conds and pnc if aku nak ckp semua kat blog. Mungkin reader pun rasa dull je baca blog ni.
Tadi kebilik air masa cuci muka, sempat aku belek rambut. Selak2 helaian rambut. Tetibe! Jengjeng jeng!!! Jumpa UBAN. Haha. Ala ahkak x kisah pun. Rambut ahkak mmg byk chemical. * cis taknak mengaku diri tu dah tua ye. Cuma aku tetfikir masa membelek uban nan sehelai itu.. ahh da tua ke ni?ke pasal aku rajin rebonding n colour rambut masa dulu2. Then I realised that umur dah 30 and tu 1 of tanda2 penuaan. Ready x ready kena lah terima. Cuma harapan aku, supaya aku sihat supaya aku boleh terus bahagiakan org2 yg aku syg. 
Eh amni dah tdolah. Oklah aku nak sidai baju n sapu rumah kejap then zzzz. 
Tak syok lah esok nak hantar note ni g warranty.. sbb camera not function, for2 weeks ni blogging pakai bb je lah* klw makcik sempat.. ckp nak kencang aje
Thanks to those are reading until d end. Tak syok kan? Hehe. Nite n till then bye bye

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 comment:

Izza_Crystal said...

Aku pun hado...hahahah