Friends Of Mine

Monday, October 8, 2012

powerbank to rob a bank!!

Abaikan tajuk yg sengal itu.

Ahkak da dpt da powerbank ni. Takde la ahkak gado ngan laki akk time nak caj hp ahkak dlm kete. 

Ohya sape yg da tau kegunaan powerbank ni takpela. Tapi bg ahkak yg baru je beli rasa ka skt kejakunan nya. Yela ai bole caj hp dlm handbag ko!  Byk pin dia kasi,bole la caj gadget2 ahkak.  Cuma aku concern time travel je. Kat umh pun concern jugak pasalnya cajer bb aku rosak, tumpang cajer asben. Bateri ahkak plak kong kene la selalu dok kat cajer hp ai. Dr beli cajer baru nor bateri baru aku prefer pakai powerbank ni. Sng aku hangkut dlm beg besar gabak aku ni. Aku ada 2 smartfon * ceh kunun bajet bz like hell la ni* bluek. So mmg batt laju je klw time kat luar.

Tapi kecewa sikit masa beli aku ada bbm nozie tanya kapasiti dia punya berapa, tp beloau bz kot lambt reply bbm. So x sabo beli je la.. aku punya kapasiti  half dr beliau punya. Tapi oklah.. da beli pakai aje.. oo sonoknye bat hp sentiasa pnh..

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 comments:

Izza_Crystal said...

Beli kat ne weh. Cehh mcm xleh bbm plak. Nk gak tanye kat sini kikikikik

O'gosh Iskandar said...

aku pun lama berkenan ngan menda alah ni...x terbeli2 pulak..kena tunggu bb aku problem cam ko baru betul2 beli kot..

Nozie Yusof said...

ih ih ih..tp memang senang ati dh ade benda nie. lelaki xde henbeg nk simpan powerbank. so kita je la beli..heheh