Friends Of Mine

Sunday, June 10, 2012

EURO2012 & Astro Beyond

Ceh mcm la minat sgt bola! Nop guys im not the soccer fan! Klw shaolin soccer aku suke. Tapi hubs mmg die hard fan of soccer. So klw ikyt time europe opkos la bola main tgh mlm yedak? So aku decide bentang aje tilamtido depan tv. So untuk sebulan nitido luar je la.. Tak syok la tido sorang klw hubs tgk bola kat luar akan.. Tetttt..

Tetiba rasa cam nak subscribe astro beyond. Sebenarnya da lama pk. Tapi cam bazir je rm20 untuk tgk benda yg sama kat tv kan. Tapi sempena EURO2012 ni sape ygxde beyond channel yg euro tu x dapek la kan.. Tgk yg biasa je.. Nak Subscribe beyond bermakna bil skrg 79.90 so plus dengan 20 jadik dekat hundred juGak. Baik subscribe superpack terus, dpt sumechannel. Tak payah aku wT keja lain, ngadap tvje. Huhu.

Sebenarnya bukan nak tgk euro sgt, bebenornya nak subscribe superpack tu.. Bleh tgk movie.. Ngeee.. Tak diskas lagi ngan me hubs. Selalunya hubs akan angguk je. Tapi aku kan kedeks.tu yg klw bolesemua nak cut cost. Hehe

Esok keje dah,. Kejap rasanya weekend ni... :(

Sent from my iPad

4 comments:

Nozie Yusof said...

me amek yg superpack tue, plus tax 132.50 ko. uhuk! tp sbb makcik mmg hantu TV, so redha aje. kdg2 movie kat channel ABO tue best. plus mustika ade dh, pastue sport time euro nie layan HD la beh
baguih tak promo?

Nini D.. said...

aku amik beyond sbb nk tengok korea ajer..boleh? :)

Sobah Mariana Omar said...
This comment has been removed by the author.
Sobah Mariana Omar said...

me pulak thinking of nak tambah RM50 per month and subscribe additional decorder.. skrg nie anak2 aku asyik tgk kartun je.. takdak chance langsung aku tau..