Friends Of Mine

Wednesday, March 9, 2011

Tiada Kurusku.. bab 2..

tempoh pantang untuk aku akan habis kira2 seminggu lagi. tapi masih belum kurus.. sbb aku kerja dengan father sendirik.. jadi ikut suka hati aku nak keje bila.. asal jgn lebih 60hari (mmg mintak kene buang keje la tuh!) jadi sbb aku dah bosan sgt dok teratak bapak aku yg indah ni aku decide habeh 44 hari kang aku nak g keje..


akan tetapi................................


satu masalah besar yg sering menyesakkan dada....



.........

........................


..................................

ce teke???


nak pakai baju hape ni??

takkan nak pakai kain batik lepas ni??

mmg bole beli baju.. tapi masa nak hunting baju tuh kang... mmg aku akan pulang dengan rasa tension yg teramat sangat sebab???? lebih baik aku sarungkan guni jek dari pakai baju besar gaban kan???

dah x makan nasik da 10 hari da.. mak bising..ada ke dlm pantang xmo mkn nasik?? tapi aku pk.. since aku x BF kan AMNI.. so . .. aku mkn roti jek la.. nak bersenam x berani lak aku.. kang terbentan plak. so far turun lah... tapi tidak turun sebanyak yg aku gain kan dahulu..

aku bukanlah kurus mana pun.. tapi aku masih comel.. tapi aku nak pakai jugak baju2 lama tu.. takkira! ttak kira!. baju kurung mmg lah muat.. tapi takkan nak baju kurung jek hari2.. nak p site, kang seksi sangat lak nmpk perut muncit tu bila angin bertiup sepoi2 bahasa. pakai seluar plak klw perut masih muncit dah mcm dugung bunting lak.. haih la hai!!!!!pening ni pening!

ni la masalah negara paling berat yg aku dok pk hari2. Tu la time makan tak henggat!

dah pasni diet terus.. since aku dah pencen beranak........ eh??? boleh ke

3 comments:

Makbed said...

baru 2 je pon? dah nak pencen....?

Farzlyna Mustafar said...

pencen ar sementara ni... haha

s3 said...

assalam...pn semut merah..kalau nak kurus lps pantang try ler diet karbo tp kalau pn semut merah ni menyusukan anak susah la skit.saya dulu lps je abih pantang sebln lps tuh terus bt diet karbo..bln 4 stat bln 9 turun 10 kg..fyi berat sblm beranak 85kg , lps beranak n pantang 75kg,buat diet karbo 65 kg. 2011 saya buat lg diet tuh, puase, g gym saya dpt 61kg n dlm usaha ke arah 55kg..sekian..