Friends Of Mine

Sunday, March 11, 2012

menangis tak berlagu.. hp cari pasal

harini hp carik pasal .. da lama aku detact hp ni mcm lembab, tapi sebab aku ni penyabar lg beriman, aku layankan je kelembapan nya. dari sehari ke sehari aku nak sync maklumat yg ada kat bb desktop sware tu,. tapi mcmla bz sgt, memadang x dan! last sync bulan 12 aritu. harini, aku belek2 semua dah tak de! mati aku! segala appointment, contact, pic, dan lain2 semua dah takde. yg ada cuma seketul hp jek. termenung kejap aku! nak nangeh rasa.  bayangkan, appointment segala mcm mak nenek aku set situ *termasuklah tarikh akhir period, klw aku terngandung? camno aku nak estimet?* , contact tah ada dlm 5rat lebey kot, bbm contact ada 142, dan yang paling aku syg, pic anak2 aku and video keletah mereka turut corrupt! huwaaaaaaaaaaaaaaa!

Aku dah format bb ni! puas hati! mmg ada virus! ntah apa lah yg aku bukak selama ni yg lekat virus ni! . aku ni jns pemalas nak bukak lappy. pasal lappy selalu tak caj. nak caj bila dok dlm bilik tdo, fius jauh. so aku surfing sambil baring je. haihhhhh bila nak beli tablet ni! *bak kata kawan aku sorang ni, wat pe sgt la.... lappy ado, bb ado, hp nokia ado, lagi mau tablet! mcmlah bisnes import export* semua tu bole akses internet.

Sudahnya hari ni mmg xde mood sungguh.. nasiblah 2 angle ni ader.. buat aku gelak. syg pic amni n haziq..

kawan2... especially coursemate, customer, bestfriend, please add me back at my pin  2361F707. ada yg aku recover , ada yg x.. please ek.. utk whatsapp nanti  aku distribute via pm kat fb/email.. and please jugak send balik no phone korang. luvs u all...

1 comment:

Izza-Crystal said...

Eh, nama ku pun ilang huahuahua. Nnt aku add. Baru baca entry daaa