Friends Of Mine

Tuesday, March 27, 2012

Status Budak Sekolah Yang Buat Aku Rasa Nak Pitam

Antaranya:
"of couse a dye rindu kt aq bru tdy ptg dye call aq ajk kuar nan dye "
"Miss You Dear ♥ bile na balek ? da rinduu sesangat ny "

rasanya baru 16 ke 17 tahun camtu la umurnya.. stail tulih pun tau dah kan? 
aku yang da umur 30 ni pun xmo tulih rindu la, miss u la, i lap u kat fb.. kalau nak tulih pun bole.. tapi what purpose kan?
hubs aku ada je kat sblh aku, lg 1 klw aku tulih pun dia bukan baca pun, seminggu tak sekali dia bukak fb tu. baik aku bbm or call directly pueh hati kan? lg 1 pasal mak pak, adik2, sepupu sepapat, maksedarapak sedaara sume dok ada baca. mesti dorang geli geleman kan?
blueks blueks! yang aku pelik tu, mak dia siap boleh like plak tu? huhihihi. adedei. modern betui mak dia ye.ih ih

Seronok  sgt bercinta gak nya ye dik! tak sesabo nak kahwin. Dia ingat kahwin tu apa gaknya, bole seronok2 suka hati. Tanggungjawab mak ai, tu yg klw tak kuat iman rasa mcm tak nak kawin. hehe. aku da kawin. Tapi aku kahwin selepas tamat degree ye adik2. bukan tamat spm. bukan aku takde cinta monyet, tapi klw mak aku tau masa sekolah aku ada simpanboypren mmg lenyap la aku. haih.. mak dulu sgt garang mcm singa beranak sulung! i tell u! now dah slow psl dah berumur kot. tapi mak i sgt berteknologi, pandai bukak fb, bukak email n pakai bb yaw! baca news kat hp yaw! klw aku tulih status tah pape haruslah dia sound "mcm org bongok je tulih cmtu"series dulu2 mmg x berani ngan mak. Tapi rasanya psl mak mcm tu aku dan sampai U kot, klw takpun.. ntahla kan. hehe

Duhai anak2.. zaman sekrang terlalu mencabar rasanya bg mama mendidik kamu berdua.. hanya ada usaha dan doa supaya kamu ber2 menjadi manusia yang berguna.

Tapi................................


INGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalau kamu tulih kat fb kamu pasal benda mengarut2 akan mama belutikan badan kamu ber2 .
*tu pun klw masa tu mama larat lagi angkat kayubeluti*

 

4 comments:

O'gosh said...

macam2 bebudak sekarang..bukan ko je..aku yang anak kenit ni pun dah start risau cemana aku nak mengadap..

Farzlyna Mustafar said...

yolaa..aku pun risau

Nini Rahman said...

Kah kah :))

Makbed said...

mama memang larat angkat kayu beluti, tapi mama larat ke nak keje dema-dema tu??