Friends Of Mine

Friday, April 1, 2011

Old Friend

Smlm g jumpa Shalina & izza kat MC D manjung.. da lama tak jumpa shalina.. 12tahun..since lepas SPM.. actualy xde la best fren sgt masa skul.. (jgn mara ha..) sbb kongsi pakwe kot tapi disebabkan semakin close bila saling komen mengkomen kat fb.. share tips anak2 dsbnya.. jadi mcm close plak.. dgn izza mmg bestfriend since skolah.. beliau dok manjung jek.. tapi klw x terserempak kat Tesco mmg la kami tak jumpa. Tapi izza ni gigih.. kemana2 usung anak2 beliau kemana2 .. smlm aku x bawak haziq n amni sbb mereka x sihat.. tinggal kan dengan papa mereka. Macam2 citer keluar.. seronok sgt! and I was surprise selama ni kami fikirkan benda yg sama even tak pnh duduk setable.. haha.. baru lah aku realise aku masih ada kawan2 yg best rupanya. Tapi dapat jumpa dalam sejam lebih jek.. sbb masing2 bz kelam kabut dgn anak2. next kalau semua ada di manjung boleh meet lagi.. g karaoke ke


sempat snap 1pic jek masa nak balik.. 
dr kiri izza, aku, shalina
yg bawah tu anak2 mereka yg cute yg aku sedang pertimbangkan utk jdkan menantu

3 comments:

Norazizah said...

Jejak kasih ni :)


Follow Me

nana shah said...

hehehe.. memang best sgt.. tak sangka kan? masa skool dulu mmg x rapat but now best je bkwn kan.. tu la, kita dh dewasa, bila kenang2kan balik.. betapa ruginya kita rebutkan si ha*n@n tu.. hahaha.. oppsss..!!

i link u ..kalau berani link la i balik.. hehehehe

Izza-Crystal said...

hahaha....sorry aku baru blogwalking..kihkihkih....
aku ngan shalina dah selalu sgt BBM since add tuuuuuutttt...as fren. hahahhahahahah