Friends Of Mine

Friday, September 9, 2011

Ului tapai kakai (tone nabil ml okeh!)

Ce teke kitorang wat ape??

Haha.. Kitorang g reflexology ala.. Urut tapak kaki tu la..

Aku asik ngadu sakit badan since balik raya ritu (kete kecik kot~) husband ajak aku g reflexology.. Da bape ari tertangguh akhirnya smlm kami g jugak.

Dr rumah aku ingat bole la tido time urut tu.. Tapi mak aihhhh.. Sakit ceqqqq! Terangkat2 punggung I noks. Plus geli lagi org urut tapak kaki.. Husband pon sama, dia soh aku pindah tmpt sbb aku asik gelak2.. Dia pun x menahan ,mana nak gelak, mana nak tahan sakit..

Yg tukang urut kat situ nyonya2 semuanya. Lelaki pun ada, apek jugak. So klw urut tapak kaki tu xde la stim tgk depa ni.

Kata nyonya yg urut kaki aku tu ckp aku byk angin, selalu minum air batu, usus susah berak (amoih!! Suka suki ja) pastu dia tanye kat husband aku.. U bini hali2 makan kentaki ka? (Kfc) kuat makan masin hoh? Husband gelak jek.. Dia ckp. Mmg maaa.. Dia hali2 pegi kentaki kasi anak mkn sana.. Gilos! Yg mkn kepsi haziq aku plak yg kene? Papepun kene la jaga kesihatan jugakkan, badan klw bole nak pakai lma..

Selalu aku buay kat foot reflexology yg ada gambotapak kaki beso kat stiawan nu idaklah sakit mcm ni, then harga rm 25 setengah jam.. Yg ni puas atila jugak setengah jam 16 hinggit je! Tapi aku tgk jam lebih stgh jam.. Lenkali bole pegi lagi.. Plus yg urut tapak kaki husband bukan amoi, tapi apek badan ketul2 hahaha.. Lepas urut ti series.. Badan rasa syok je..

Its all for now.. Nanti I mengarut lg!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

O'gosh said...

mmg syiok o...aku yang peknen ni pun dia urut x berapa belas kesian..nasib aku ni kuat...laki aku plak x tahan geli..

Nozie Yusof said...

kat mane buat nie? nk la reflex2 jugak, tp tatau katne..hehe

Farzlyna Mustafar said...

nozie: kat area bowling kat kg koh tuh.. ada kedai reflexology