Friends Of Mine

Thursday, September 1, 2011

Eid Mubarak Day 1

Selamat hari raya frends, followers & stalkers..

Hari raya pertama masih di rumah in law.. Klw raya kat sini mmg sgt thrill n sgt rasa erti BERAYA, sbb everythings buat seniri no all segera2 such as ketupat nona, n etc.. Haha.

Pagi2 da bangun (ni pun thrill gak) siap2 n sesi bermaaf2an.. n makan sampai lebam. Then guys akan pergi solat raya. Lainnya klw blah aku, sesi bermaafan akan dilakukan after solat raya. Then lepas balik solat raya, akan ada rombongan marhaban. (Ni xde kat hometown aku) rumah parents will be the no 1 sbb rumah hujung skali.. Selesai semua biasalah aktivity sun bathing (tido beramai2) n makan2 sampai lebam. Aku rasa perut rasa kembung sungguh harini.. Terpaksa aku memaksa mknn berlebihan tersebut dgn memakan.. Tuttttt.. Tak larat beb.. Kembung!! N rasa very uncomfortable.

Adik2 ipar yg solid molid sgt jahat sbb sgt suka ajak aku mengulang mkn. Doranhg xpelah.. Mkn byk mana pun masih maintain. Aku?? Seniri pk..

Btw I enjoyed my 1st hari raya here.. My kids also feel d same I think.. Husband? Of coursela kan.. His parents.

Next destination tomoorow my grandma house. Since in law pun xde plan nak kemna esok haruslah aku take advantage raya blah aku kan?hehe.. Sethn sekali je raya kan. Nasib baiklah husband mengamalkan demokrasi terpimpin. Ngeeee..

Amni da hanyut.. Haziq will follow.. Me?? Sekejap lg sampai la london.

Till then.. Good nite..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

O'gosh said...

bestnya...mana gambo ko yang cun tu weh...