Friends Of Mine

Friday, February 3, 2012

Anak Jepun ke Korea?

Hehe..

Ramai sungguh yg ckp amni ni mcm anak jepun ada jugak yg ckp mcm org korea.. Mcm cina xde plak mungkin sbb rambut kerinting kot..

Amni takdela putih melepak. Tapi putih la jugak (dah baby sume pun putih kan?)Tapi ntahlah ramai yg ckp mcm tu. Mungkin structure muka kot. Uncle aku ckp "ni mesti mak dia suka layan drama korea masa pregnant".. Hmm mmg xlah.. Salah teori tu.. Aku xsuke tgk citer yg bahasanya aku x phm.. Ada gak ckp "ni mesti mama amni suke tgk mtv kpop sbb tu amni mcmni" hmmm.. X jugak.. Masa pegnen lagilah aku x tgk pompuan2 korea yg seksi2 tu..konon xnak jgkit kat anak la kan..

Apapun.. Teori kenan2 sume ni aku tak pecaya pun! Yg ye nya amni ikut muka husband aku dan aku sikit2. Combination both yg jd gitu.. Klw ada pun aku makan beras SAKURA masa pregnant.. Sampai sekarang pun mkn beras sakura.. Sbb tu gemok! Haha. Takyah ikutla petua aku ni. Mengarut jek.

Sekianentrimengarutmalamininanite!

3 comments:

mummy2k said...

rasanya ade iras mummynya ckit....hehehehehe...

O'gosh said...

x kisahla..janji comel...aku bz sket skang...blogwalking sempat la jugak...nanti aku update lagi...

Nini D.. said...

sabo ajelah aku....