Friends Of Mine

Monday, February 20, 2012

Pagi Senin yg kelam kelibut

hujan... 

well bila hujan opkos la sekalian makhluk sume sedap tido, nak2 semalam letih balik dr Lost world of tambun. we havea great time there. nanti ada masa aku story la..

bgn lambat.. pukul 7 baru sedar. baru terhegeh2 iron baju husband, baju haziq, n baju aku. By the time nak pasang segala jerambah kat baju husband, pingat PPA pulak tah missing ke mana masa aku bukak. mmg benci kerja caru brg hilang ni, sure x jumpa punya. sudah nyamasam je muka husband pegi keje. nak wat gane, i mintak maaf je la. bole beli lain kot mende alah tu.

haziq pun sampai lewat ke sekolah, sbb mama terhegeh2 buat bekal beliau. natijah nya, lain kali jgn buat keje last minit n jangan pegi waterpark on sunday. penat! 

Apapuntabole!

3 comments:

mummy2k said...

ni lah orang kata berelease2 tension dulu br tension..hehehe..btw bersama family adelah moment paling indah kan?

saya tak tipu.... said...

betoi,betoi,betoi or makesure monday tu offday!

Nini D.. said...

mmg tensen kalo kelam kabut hari isnin