Friends Of Mine

Thursday, February 23, 2012

Apa-Apa Je lah!

Bulan ni kereta kebal byk betul belanja nya. Insuran and roadtax expire, ekzos bocor. huwaaaaa. Now sedang menjerit2 kat bawah. aku tak tau lately alarm nya selalu sangat menjerit2 even dah rapat semua pintu. Aku rasa something wrong dekat bateri kot. Haruslah nak kena ganti bateri tu, makan 2rat lagi. ulalalalala!

Seperkara lagi, bb aku tetiba tak ada display , kena cabut bateri segala baru ok.. lepastu jadi balik. nak bb baru ke? * mmg takde lah, pakai je nokia yg ada tu!*

Adalagi tak perkara2 yg nak duit extra lagi bulan ni? hmmmm........ rasa nya itu saja kot

Kadang2 bengang juga , kejadian sebegini jadi bertimpa2. tapi nak buat cemana, kedua2nya keperluan, kena ada kereta, kena ada hp. hp klw rosak mmg beli aje nokia basic hat rm70 tu je * caya tak? *

wahai semua brg2 keperluan, usah la buat hal mcm2 lagi, tuan mu ini dah pening!

6 comments:

O'gosh said...

huhu..x caya ah aku..bole ke hidup tanpa bbm..fb..twitter bagai tu...

Farzlyna Mustafar said...

ko caya je laaaa. sume dah mintak duit tu haruslah aku pakai nokia basic je ni

Nozie Yusof said...

Benda sama jd kat nozie last month..kereta dgn henpon. Xbole jadik. BB pon mragam?

Farzlyna Mustafar said...

display on of.,, maybe ribbon prob kot..

Izza-Crystal said...

Huhuhu ku percaya hahaha

:: Mrs.Eady :: said...

kete sakitk iter pun 'sakit'