Friends Of Mine

Wednesday, February 22, 2012

Nak deco bilik Si Comei Amni

cantik kan?
rumah ada 4 bilik, 3 bilik ditingkat ats, 1 bilik ditingkat bawah. sekarang 2 bilik dah di occupy  . masterbedroom mama n papa punya, then haziq 1 bilik, 1 lagi mestilah amni punya. bilik bawah tu cadang nak buat bilik tamu . tapi nanti2 la fikir pasal bilik tu. Bilik haziq aku dah deco masa aku pregnant amni *gigih mengecat memanjat segala* even haziq tak pakai bilik tu sebab beliau masih tidur dengan aku , tapi bilik tu aku simpan semua barang2 peribadi haziq, meja study , almari baju dan segala2 tentang haziq disitu. sgt comel bilik beliau berwarna biru . *nanti nak snap pic. Now thingking nak deco bilik si comel Amni pulak. Kalau bilik haziq theme biru n orange, ingat bilik Amni nak buat pink n apple green cam pic kat ats tu. Comel kan. Nak beli katil princess. Haziq dah ada katil F1. Aku survey2 katil princess dalam RM700 x masuk tilam. Ingat hujung bulan ni boleh la beli kot,plan minggu ni nak beli cat and sikit wall paper untuk deco bilik Amni, nanti senang katil dah sampai terus letak jek. Amni pun dah umur setahun, kejap je rasa. Beliau pun dah pandai pegang pensel and nak try2 menulis dikertas. Pada pandangan mata aku, Amni sgt comei! Tapi kalau menagis, boleh cair taik telinga, kuat merajuk xboleh dipujuk! 

Harap2 cita2 aku hujung minggu ni nak mengecat tercapai la. As long xde plan kemana2 lagi. Suka sgt tengok bilik budak2 ni. comel sangat! 

3 comments:

FK said...

best la kak..rumah sendiri..kalau faz pun dah slowly buat..arghh bestnya!!

Cho Zila said...

bestnyer... akakni tak merasa semuatu sebab rumah yang amat kecik... memang verangan tak sudah nak deko bilik anak2ni...

Farzlyna Mustafar said...

faz- best, tapi doakan lah berjaya ye.. kot terrrrrr malas ke..

cz- takpela kak.. ade la tu nanti2 rezeki nya ya