Friends Of Mine

Wednesday, September 29, 2010

Finally..E72 in my hand...

tadi lunch ngan hubs..

diskas2....pasal hp aku yg mengong tu..
dia ckp eloklah p tukar since hp tu tooo complicated.. dia nak hangkat pon x tau..nak guna lagik la.. (my hubs is so simple person.. sampai hp pon mls nak explore.. klw tgk hp dia pon tau dia jns org mcmana..)

then dia tanye ader duit ke..

aku wat muke seposen jek..

hmmm... and finally.. ptg td aku g sorang2 kat econsave.. mmg sblm ni aku da survey da..kat kedai kat situ paling murah pon..

N97 da selamat di trade in dgn harga yg sgt mengecewakan.. tapi xpela.. lepas ni aku dok diam2 jek.. 2 thn xyah tukar hp ( ini adalah AZAM!)

skrg tgh caj hp baru.. blom explore lagi.... jap g nak tido baru nak explore.. muahahaha.... gumbira! gumbira!

7 comments:

Nozie Yusof said...

tahniah dengan hape baru..boleh gang! after 2 years boleh pakai hape lg canggih dr iphone ka ape ka..

Farzlyna Mustafar said...

iphone da pakai.. pon susah... touch screen..rasa pakai 3310 paling ok kan.. sume function ader.haha

Izza-Crystal said...

Ok tak E72...

Farzlyna Mustafar said...

ok la.. harga murah, camera 5mp bateri tahan and bebaloi2 la

Nozie Yusof said...

hee hee..betoi la tang 3310 tue. tahan lame dan tiada tandingan sampai skang

Izza-Crystal said...

camera 5mp....best..best...tapi aku dpt n95...huhuh...

Farzlyna Mustafar said...

okla tu n95..aku pon pnh pakai. antara hp yg aku ske gak ar.. sblm aku pakai n97 aku pakai n95 la.. tapi hilang org amik