Friends Of Mine

Monday, September 6, 2010

Mood : Got Mood no Mood

apekah tu?

tadi pagi g spital manjung.. reset appoinment haziq ngan pakar.. balik dr tuh mak kata jom p tengok tudung ( aku raya pakai tudung hokey...) Ckp jek takde mood nak raya, tapi nak beli tudung, tebeli lagi sepasang baju.., so all together 3 pasang.. jadi da la kot.. kata xde mood nak raya. tapi sbb nak raya kat umh We (nenek haku) dulu.. so semangat la jugak.. syukur la.. ader baju raya, masih boleh belikan kelengkapan raya untuk anak skali.. dr orang yg nak raya langsung xde duit nak buat persediaan tu semua.. apapun aku masih beringat, settlekan sume hutang piutang duit kereta, kredit kad, loan belajo segalanya la.. kira oklah aku takde la bernafsu gajah macam selalu bila pegi bershopping.. da tua kot.. Eh ?? aku tak keje ke rini? lupa lak nak g keje,. bole gitu.. tgk ayah ok jek.... huuuuu

Klw xde pape insyaallah hari Khamis gerak balik johor... Yabedabedu... lame tak jumpa tet..... we... sayang sgt kat derang... to tet & abg jam  tahniah sbb dah dinaikkan pangkat ke Kdr TLDM.. at very young age.. 33.. bolehlah open table raya nanti..

oh ya lupa nak citer pasalbaju aku beli td.. ingat xde size ke baju readymade untuk aku yg membuyong ni? heh...ader taw...... baju tu kain jersi.. chantekkk. kaler kebangsaan aku ler.. purple pink... then yg bgsnya baju ni bole meregang hingga 1 km.. hahahaha.. bole makan byk2 tanpa bukak kancing kainnnnnn... mak bed sila la beli baju sebegini hokey.. jadi anda tidak risau kain ketat lagi..


Traffic kat manjung ni dah mula sesak.. jadi kepada sesiapa yg nak g beli belah sempenaa raya ni. selamat menjaga keselamatan jiwa raga .. sbb musim2 camni la org nak mencilok la.. nak langgar buntut kereta orang lah.. so carefull ok.. kang baik2 bole raya dengan aman.. ssh hati mengenang kan nasib diri plak

Takde apa dah nak beli raya ni... cuma klw dapat la... nak beli HENPON baru.. bole?bole? bole? sbb henpon aku ni dah sengal.. kepada sesapa yg berhajat nak beli N97.. rentikan lah ye.. sethn aku pakai henpon ni.. bateri x tahan.. selalu jem danlain2 lagi lah..  nak jual pon org kedai tu nak amik rege mcm taik! 6ratus jek??? alasan nya sbb ramai org xmo pakai henpon ni.. hotaks ko lah! aku beli dulu 2ribu tau.. (yelah klw nak untung sila lah beli tanah seekar dua ye Cik Semut!)

Oklah.. kat rumah mak ni. nak tulun beliau masak..selalu hantar bekas jek. Hubs duty today.. so buka umh mak=heaven of food.. Yibbba!!!!!! till then.. traaaaaaaaaa

3 comments:

makbed said...

tu laa... pakai sony erikson lein kali. betri pun mantap.


err..katne beli baju tu? nak la.

Farzlyna Mustafar said...

kat area tepi ceria tu..kan byk kedai kain & tudung kat situ

Izza-Crystal said...

aku tak dapat pakai bj raya lynn..penat jer cari kedai...suma tak muat...huwaaaaa...