Friends Of Mine

Saturday, September 4, 2010

Weekend Yang Buhsan!!

Pagi td bangun pukul 9.. tu pon sbb bilik dah cerah mcm de kat tgh padang.. haih.. nampaknye kene tukar lgsir kaler gelap n tebal lagi ni.. tgk.. aziq n hubs belum bangun lagi.. turun bwh tgk2 apa leh makan buat... kan nak raya dah.. tgk2 bilik air clean jek.. dapor.. done.. sume dah lap lepas buka semalam, lantai pon dah mop semalam sbb haziq muntah melambak2 smlm stlh percubaan pertaama beliau setelah umur nya 3thn  nak minum air oren.. hahaha.. lawak2. tengok ruang tamu pon ok jek.. sawang pon xde.. haih..nak wat pe neh.. last2 amik kain baju cuci.. bukak tv.. then layan golf channel... boring gaks. kacau hubs bangun die turun main game aku mandi2 tgk2 dia main game aku lelap lagi atas kusi.. dah mental x tau nak wat apa.. nak kuar pon malas sbb kang haus n lapo plak.. lgpon sume menda dah ader..

Lagipon skrg malam aku da x berapa nyenyak nak tido. sbb since baby dah gerak ni aku asik nak tekencing jek.. rindu sgt time baby kicking ni sbb dah 4 thn x rasa kan.. Aku x wat 4D scan lagi.. saje nak bg surprise sket.. aku x kisah girl or boy janji sempurna dan sihat dah syukur..

Tinggal lagi 5 hari jek nak puasa lagi.. pastu dh raya cepat sungguh masa berlalu.. kenapa aku x bape suke bila nak raya ek?? ntah la.. aku ni mmg type yg suke dok kat umh.. tak berapa suke sgt nak berjalan2..sbb bila berjalan letih, poket pon letih..lagipon klw raya kan kat tv kan citer best2.. hahaha.. lagipon bosan jugak bila asik kita yg asik nak menziarah sedara mara, yg sedara pulak harapkan kite jek nak dtg umh dorang.. (dah2 tak mo wat entri jahat plak)

Kepada yg masih berpuasa.. well done,, kepada yg dah raya.. selamat hari raya..

2 comments:

makbed said...

dah ada tenet?

Farzlyna Mustafar said...

brodben..pinjam adik punya.. tp kene dok bumbung bru dpt