Friends Of Mine

Tuesday, August 2, 2011

Apa Nak Masak Buka Nanti ek?

Baru hari ke 2 aku da stuck tak taw nak masak apa.. Sms husband, beliau soh aku masak nasik jugak! Biasala beliau tekak melayu sket.. Aku ni klw bulan puasa kureng sket nak mkn nasik, prefer mkn mi ke, lain2 selain nasi la.. Tapi da beliau ckp cam tu.. I have to la kan.. Jenuh google apa nak masak.. Hajat mmg tggi melangit, tapi klw aku nak msk kang harusla perang dulu ngan Amni.. Petang kang masak nasi ayam sudah!takde byk2 aku nak pk..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 comments:

Nini D.. said...

kalo masak air aje bleh?..hihihih

O'gosh said...

hoho..aku baru terpikir nak masak nasik ayam gak...

cik aisha said...

selamat menjalani ibadah puasa...:)

Nozie Yusof said...

ko stuck2 pon up jadik la jugak nasik ayam..pn.nozie mmg hmmmmm.