Friends Of Mine

Thursday, August 25, 2011

Hadiah Wedding Anniversary-6th

aku dapat ni...........



yg kaler putih............

sbnrnya aku prefer yg kaler PINK.. aku kan PINKYMANIA..
tapi husband ckp amik kaler universal la.. WHITE.

husband aku ni idaklah romantik mana...
hadiah pun kene MINTAK ye kawan2..
dia tau bini dia suka gadget..

disebabkan lappy lama da menunjukkan tanda2 penuaan..
so i decided to ask him to buy this la..
sbnrnya aku suka COMPAQ
dari aku mampu pakai lappy mmg aku suke pakai COMPAQ
COMPAQ yg aku pakai xpnh langsi ngan aku

tapi kali ni husband insist nak belikan untuk wedding anniversary punye compliment, haruslah ikut saja..
lagipun.. dulu2 klw nak beli sony vaio takde 4k usahla nak g usha sony vaio..
n he bought this only 2099.. oklah kan?
nak COMPAQ jugak.. fizikalnya same je dgn aku nye yg lama..

banyak plak cekadak aku dah org nak belikan..
papepun..

LEBIUW SAYANG....
"semoga ikatan ini kekal hingga akhirnya"

tak bleh wish lelebih.. lelebih biar aku dan dia sahaja yg tahu...

dah 6 thn kawen rupanya.. tapi aku masih rasa mcm baru semalam nikah dgn husband..
beliau tidaklah romantik.. jauh sekali mcm lelaki idaman malaya..
tapi husband aku handsome la dimata aku..
tak caya?? tgk la haziq..
he copied all of his father's

6thn kawen.. 2 org cahayamata
seorang lelaki, seorang perempuan..
buat masa ni , kami tak rancang nak punya anak lagi..
lebih mementing kan kualiti dari kuantiti
lgpun.. im going 30 this year..
dah tua kot nak pegnen..
segan ar nak g cek up pegnen lagi.. hihi
tapi klw rezeki Allah nak kasi.
siapalah kami nak menolaknya kan..

apapun.. bukan hadiah ukuran kebahagiaaan
kesefahaman itu yg paling penting..
Doakan kami bahagia selalu..


2 comments:

Len Rahman said...

Happy Anniversary Kak Long & Along.. Semoga berbahgia hingga hujung hayat + dunia akhirat =)

Cantik lappy baru & sy suka ar fonts blog nie..

Nini D.. said...

ko 30 ke taun nih??!!...

apepun,..happy anniversary..
moga Allah memberkati hubungan kita semua