Friends Of Mine

Thursday, August 11, 2011

Tiada tajuk

Mata x boleh lelap..teringat sleeping partner mlm ni beliau duty.. Anak2 da tdo.. Boring xtau nak sembang ngan sape nak bbm ngn gosip partner pun dorang da tdo kot..

Dah 10ramadhan, tak terasa lgsung.. Alhamdulilah setakat ni masih berpuasa, td buka sorang2 sambil berperang dgn amni, drive thru mcd je td, tapi aku msk nasi juga, panaskan lauk smlm..atleast aku x membazir. Tapi aku membazir jugak aku beli bigmac last2 aku x sentuh pun, aku call fidaus suruh dtg amik. Nasib baik adik aku sorang ni perut buaya.. Xdela nyesal sgt.

Tadi ptg g rumah parents nana, jumpa nana n her kids.saje amik kesempatan jumpa since dia balik sini sekejap jek.. Seronok haziq kwn ngan zara main buai atok dia ye..

Xtau nak tulis apa dah.. Lenkali tulih lg.gudnite
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Nora Shahaira said...

hik..hik..sedang memikirkan kisah ini...apa pun selamat berpuasa ya..

O'gosh said...

mmg tahap gaban la tu buhsannya tu...

nana shah said...

abg haziq main dgn si zarra yang nak kata ganas tak ganasnya.. but lupa nak amik pic amni n awisy..

btw, kalau rindu sleeping partner tu better la tgk gamba dia b4 u tido.. mesti leh lenanya nnt..

haha :)