Friends Of Mine

Friday, April 6, 2012

Apa Kena Dengan Sistem Anatomi aku ni?

Kadang2 aku mual, kadang2 tetiba je sakit perut and cirit birit. berubah bulan kah?

haippppp

I datang bulan cam biasa yek.. jadi perkara2 spt datang lewat, mabuk dbnya rasanya takde kena mengena *RASANYA LAHHH

Nak kata aku berdiet. Idaklah juga.. Aku makan cam biasa jek, cuma skrg aku jarang mkn mlm. Sebab aku put on weight sampai sakit kaki. Bukanlah nak kurus, tapi umur dah menjengah ke angka 30 plus ni haruslah menjaga apa2 y g patut, *ceh poyo!

Mual tu aku rasa pasal aku teringatkan tong sampah yg bloodydog terbalik kan depan umah aku ni. Cemana dia buat tah sampai terabur padahal aku letak tutup tong tu elok dah. Masa hubs takde g kursus kat KL, jadi nak taknak haruslah aku yg kene bersihkan sampah2 yg bertaburan di jalan dan dilongkang kan? kang hurung dek lalat aku yg sengsara pasal depan umah aku jek pun. *hanjing punya anjing!!*  Mmg holiaw bau nya. Buat aku termuntah monggek 1 hari sampai mak tanya "ko dtg period blom?" hahhaaha takut jaga cucu lagi lah tu. kah kah.

Sejak insiden tersebut, kalau aku teringat sure aku mual tetiba. And teringat isi perut tong sampah .apada! cemana nak hilangkan ek? aku tak suka perasaan ni

kadang2 tak semena2 aku boleh terkena cirbir. haih ntah lah. harap2 x berlarutan ,x larat nak pecut kereta laju2 cari dr tan yg terdekat klw tetiba menyerang . mmg la sesekali, tapi aku bukannya kerja collect sen dpn toilet kan anytime boleh cari tandas.

Eh lapo lah pulak.. nak makan dulu

2 comments:

O'gosh said...

ko bayang la muka 'abang' ko ke...anak2 ko ke...ni bayang tong sampah...hapedaaaa...

Aishah Jahirah said...

cepat2 buang imej sampah yg berterabur tu bila terimbau semula...trauma bau sampah kot ni...