Friends Of Mine

Tuesday, April 24, 2012

Today d hectic day

Now near to 12, aku baru baring untuk harini. What a bz day.. Tadi kelam kabut siapkan beberapa akaun sbb nak hantar ke lhdn asap. Plus husband bbm , kene bring wife untuk bbq farewell 1 of d officer kt office beliau. Aku plak mmg tgh gemok gedam, baju pun tadak. Aku tibai je pakai baju kurung pahang yg besar gabak. Tak kisahlah, g makan je pun. Nak g beli baju pun malas, nanti aku nangeh dlm fitting room. Time makan ko happy mcm jin ye lyn! Padan muka haku. Tak kisah lah, gemok2 pun masih ada manusia rabun yg ckp aku umur 24thn.. Huuuuu byk diskaun tu. Time kasih! Har har har.

Nasiblah amik haziqamni tadi mereka dah mamai nak tido.. Balik lewat pun mesti nak kena amik mereka berdua. Nanti rindu.. Lagipun esok haziq sekolah.

Ada derita yg aku tanggung ni, sakit gigi.. Adoi. Org kata sakit gigi sakit no 3 lepas sakit nak mati dan sakit beranak. Sakit beranak aku da rasa, tapi lupa dah *bole la beranak lg kot da lupa* sakit mati belum rasa. Kira sakit gigi ni sakitlah.. Nak g dentist pun sure dia soh aku balik kasi reda dulu baru buat procedure. Aku telan paracetamol je la. Moga2 bole baik esok, aku nak mkn lontong esok. *makan lagi*

Cerita harini xde moral of d story, kesimpulan pun simpulkan lah sendiri. Aku nak tido dah.. Husband kat bawah nak layan bola, gasak dia lah. Sok jangan aku kejut xmo bangun udah. Tido dulu la ye..... Daaaaaaa
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

augustina early harry iskandar said...

ala sian...sakit gigi plak...aku sefamily demam semuanya....part yang x best, sakit tapi xle jadi sakit....kene layan orang sakit lain....cis..