Friends Of Mine

Saturday, April 21, 2012

Da lama juga x update blog, bz plus malas juga plus rasa menyampah dgn stalker2 yg mensemakkan hidup aku. Nak baca2 je la bz2 nak tgl komen pehal? Klw berani tulihla ko sape jgn pakai nama anon plak. Vongok punya mangkuk!

Now tgh period pain yg teramat sgt. Aku pun pelik ngape org ckp lepas kawen senggugut akan hilang, or selepas melahirkan anak. Aku kawen nearly 7y dah beranak 2 dah. 1 normal, 1 czer x cukup syarat lg ke senggugut nak hilang? Da la senggugut aku ni dtg berpakej, sakit kepala,cirit birit , all in 1. Kdg sampai x tau ni skt senggugut ke skt cirbir. Adehai, klw senggugut dtg rasa mcm nak beranak je rasa. *tapi beranak lg skt la bila sampai max nk dkt deliver tu*

Klw time study dulu klw ada kelas mmg x g kelas 1st n 2nd day. Dok dlm bilik smpai pucat2 muka. Lainlah time exam mmg tpksa pegi. Tapi siaplah bekalan minyak dan ubt2an aku. Bila nak hilang gaknya.. Menopos nnti baru hlg gaknya.

Takde mood sungguh rasa, nak2 tebaca komen anon! Haih.. Nanti nak print screen nak buat 1 entry khas buat manusia itu. Pesanan penaja utk kali ni*aku..maafkan kamu.. Tolong teruskan hidup jangan sebut namaku* please la, back off lah! Msg2 umur dah byk, toksah cari dosa kering sdgkan dosa basah da sedia byk.

Rasa nak tido dah.. Esok pagi ada aktiviti. Lalalalalala
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal senggugut… sharing is caring :) - Cara Mengurangkan Sakit Senggugut