Friends Of Mine

Monday, April 2, 2012

Entri April Fool~sape sambut april fool dia bloodyfool ekeh!

nak juga tulih entri di 1 april even takde apa yg menarik. Yang menariknya, hari ni hari cuti, I wake up at 6! caya takk?caya tak? golek2 mmg xleh tido dah. nak bangun solat pun xleh. Pasal anak2 takde, tido ngan makngah dorang.Pelik aku ni, kalau anak ada aku yg tido mcm kanak2. bila anak2 takde aku yg macam org bercinta tido *cemanatu ek?*

Last2 aku decide nak pegi pasar. Syok rupanya pegi pasar pagi2, pasal banyak ikan. Beli terus stok seminggu . *merengkek aku bawak beg plastik sorang2* dengan terlebey rajin, aku invite sume family members lunch kat rumah aku. Hubs exam tadi, pukul 11 dah pegi. Hari ni ada sesi urut mengurut. Makcik urut Si Haida mmg sgt pro! yelah tukang urut ada degree, haruslah pro kan? Sampai awal 15mins. Sgt komited! urut pun besh jek. Dan explaination2 beliau buat aku kagum sat.

Tetiba rasa tulisan aku semakin hari semakin boring je. *tapi nak kejar trafik punya pasal, kugagahi juga tulih entri boring!* harapan aku, sapa yg masuk blog aku ni tak tersenyum sinismembaca hasil2 tulisan aku, pasal.. aku takkan tulih benda yg hanya BAHAGIA2 saja ok. Life biasa la. Ada x syok, kdg syok. Takyah la ckp, selama ko kawen ko x gado langsung. Takyah la ckp, ko ada anak, anak ko tak pernah nangeh langsung kan.  Takyah la ckp, ko pangkat tinggi, ko tak stress keje. Kalau cerita pasal life yg perfecto2 saja, then here you are "blueks!"  . Dah sekian lama blogging kadangkala aku sgt suka membaca tulisan2 yg sgt jujur, that is a real of life la kan. Yang berangan2 banyak ni alahai... yang type2 dia bole la layan. Tapi manusia berbeza2 kan? tak perlu minta approval aku untuk tulih blog anda. *kihkih!* tulis la sesuka hati mu.. jangan nak tunjuk pandai kat blog aku sudah. Sebab ni blog org pandai *boleh?*

Ala... dah pukul 1201 la. mesti posting ni jd 2 april. membebel byk sgt kan dah tak dan!okeylah friends, I stop here, esok Monday.. semuanya bermula Monday kan.. haruslah aku juga bz. kita mulakan menggosok pakaian dalam esok.then boleh gosok gigi g tito. Salah silap harap dimaafi. Assalamualaikum.......

6 comments:

Izza-Crystal said...

Lynn aku pening baca tulisan. Hahahaha. Harus aku zoom dekat2. Kiki,ik

Farzlyna Mustafar said...

tulisan kecik? open my blog using ur lappy lah. or change d bb to S2 or note. *semata2 nak baca blog aku * hahaha.

Nozie Yusof said...

kalau lah sakit gigi pon boleh mak bidan ada degree tue..hehe

O'gosh said...

ui...mak bidan tu urut sampai kl x....hehe

Farzlyna Mustafar said...

kengkadang sampai juge ogosh. huhuhu

Izza-Crystal said...

Hahaha, lama x on lappy. Hahah ( kena ke tukar) hahahah