Friends Of Mine

Friday, April 27, 2012

Compliments dari Astro

10hari start arini boleh tengok semua channel kat astro. Aku suke gak la.. Tapi cemuih gak lama2 ngadap tv. I prefer reading than watching tv. So xdela bermakna sgt compliment ni pd aku, but to my hubs maybe yes. Dok melengu layan movie 1 per1 dr petang tadi. Maklumlah, package yg kami pakai basic channel, klw lebih pun ada cartoon n sports channel jek. Giler nak subscribe byk2 ko, nak bayo 2bijik astro kat umah ni.

Tapi td aku gelak mcm jin gak la tengok super spontan.. Takde warna kan... Tu yg dok tgk super spontan ulangan 1per 1.. Sampai hubs kat bwh sound "oi! Mcm jin!" ☺

Kebetulan haziq tido umh nenek, menunggu makngah tersyg beliau balik, adalah can aku nengok tv.. Kalau x keje berinternet takpun baca novel je la keje aku.

Ahad ni haziq nak masuk pertandingan mewarna kat lumut..alahai malasnya aku nak g. Tapi since he so eager to go. Bawak je lah nanti.. Support la sket kan.. Dah anak. Yg malas nak cari parking n berpanas2.. Haih.. Aku kan puteri lilin skrg, aktiviti berpanas2 mmg malas dah. *byk duit I habeh kat spa nak kasi kulit cantik u* ☺buwekkk

Mata dah mcm ada lori 3tan dah ni punya beratnya.. Tido dulu friends.. Btw thanks for visiting here everyday... Muahs muahs
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Izza-Crystal said...

Mya kata xde surat. Utk year 5 je kot