Friends Of Mine

Thursday, April 12, 2012

Omelan di Malam Hari

Anak2 dah tido
Aku kalau x pkl 12 mata mmg x leh lelap.. Mood pun xde nak bernovel ke, mengemas ke mahupun menenun baju.
Nak bukak lappy pun mls psl dah gelap. Actually aku mls nak menaip kat hp panjang2 psl kecik
Tp kite tgk je la smada entri ni pnjg or setoet je
Tekak aku smkn lama smkn ada prob
Asik teringatkan "sampah" kalau msk pulak aku "mabuk" dengan bau2 ikan or ayam yg aku siang n cuci. Aku xtau cemana nak prevent. Smlm pulak hubs beli aym besar mcm aym belanda gayanya, mencuci nak buat soto je pun mengalahkan org nak wat kenduri. Lepas tu aku mkn pun dok teringat aym n aroma aym yg aku cuci, pdhal aym da selamat jd soto dah. I hate dis feeling!
Awal pagi td haziq pulak demam. Kesian dia. Tak ke sekolah pun harini. Rasanya haziq x pnh absent thn ni, I think dis is d 1st kot. Tapi aku saje la tanya kasi option kat dia "haziq nak p skolah x?" Dia jwb " haziq dah lambat ke? Jomla mama aziq nak skul" saje sbnrnya nak tgk akai jek. Tapi aku x kasi ke sekolah, pslnya kang tetiba pns tinggi kang , takpela tuang sehari. Sampai ke petang nmpknya xlah panas sgt, n now nmpk mcm dah xde demam pun. Semoga terus sihatlah hendaknya.
korang ada solution utk prob tekak aku ni x? Kalaau ada silala roger ye. Aku pregnant pun x mcmni.
Kat cni hari2 mlm hujan, sejuk la sikit *jimat bil letrik aku*
Oh esok ada 1 hari nak keje ye.
Cita2 aku weekend ni dptlah aku ngemas rumah dgn sempurna, dah seminggu "hidup seadanya" je ni. Baru umur 30 dah tak larat ngemas ats bwh, esok2 dah menopos mcmana lah gayanya ye.
Mcm2 plan nak buat weekend ni, rasa cam nak g jln2 cari mkn kat penang *ni dah lama plan asik x jd je* plan nak g jusco baru kat pengkalan nak mkn nandos. *sian aku kan? Nak mkn nandos kene naik kereta sejam lebey baru dpt*
Amni pun da start selsema. Kesianlah kat anak2 aku ni.. Kesian kat aku sama.. Xleh la nak wat plan bebukan hala. Takpela bekorban lah sekejap anak tgh kecik ni. Esok haziq ngan amni dah msk sekolah asrama bolehlah mama n papa honeymoon semula.
Rasa cam x larat nak merapu dah. Nite everybody.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Izza-Crystal said...

Try la mkn gula2 yg berangin

Izza-Crystal said...

Try la mkn gula2 yg berangin