Friends Of Mine

Tuesday, January 17, 2012

Mana pegi whatsapp aku??

Da 2hari aku cari ko w'app.. Kat folder mana dia dok tah. Bila aku reinstall semula sama jugak.. X jumpa mana dia duduk.aku kene search utk pakai app whatsapp. Fren yg pnh ada xperience camni leh x guide aku yg teraba2 ni nak cari semula application ni spy diletakkan di tempat yg btl. Payah la pulak bila nak pakai je kene search.

Ni amni punya hal la ni, apa dia godek tah. Habeh sume hilang app hilang dlm hp aku ni. Hai la anak.....anak....
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

mrshim said...

cari kat dload folder..aku whatsapp boleh kat bb je.. kat tab dah xboleh pakai dah..nak kena bayar nnt app tu.

Izza-Crystal said...

download folder takde? ko search file dia.

Izza-Crystal said...
This comment has been removed by the author.