Friends Of Mine

Thursday, May 19, 2011

Bila Berdua dengan Amni

Haziq ikut makngah, pakngah balik KL.. ayah n mak pun pegi..konvoi 2 kereta.. ayah ada urusan kat MINDEF esok. Haziq punya lah pujuk aku nak ikut diorang, sebab dia berkelakuan baik, aku kasi lah jugak.. esok mmg tuanglah sekolah beliau. Takpela.. sekali sekala. lagipun aku tgk dia membaca dah ada good progress banyak perkataan 2 suku kata dia dah boleh bunyikan. So ok la. Ayah kata balik esok jugak sebab lusa beliau ada reunion dah tua2 pun ada reunion.

husband belum balik kerja lagi, aku sms dia kata lom habeh meeting ngan panglima gagak hitam. Deme ni tak semayang magrib ke?Amni plak tido, aku lepas solat tadi tak tau nak buat apa, boring jugak kalau x gado ngan haziq ek? baru pegi 1 jam dah rindu. Macamana lah agaknye kalau mmg xde anak aku ni ek? ting tong jugak. Wlwpon kdg2 bila dengan budak berdua ni.. aku rasa nak mintak cuti, tapi masa bersama diorang berdua tu lah the best moment aku rasa. Itula.. rumah mmg sunyi tanpa gelak tangis anak.. huwaaaa..sampai ati ajiq tinggal mama... takpela.. esok ajiq balik dah..

tetibe tekak rasa nak mkn pizza pulak.. oh.. kene g tipon delivery pizza nih.. sekarang jugak! zassssssssssss!

kenapa astro citra ni asik tayang citer setinggan jek?? lemas aku! busuk!

2 comments:

fazkinchi said...

huhuhuhu...astro jugak yang kene

tinie said...

Betul2 bila ada anak nih,dgn karenahnye yg mcm2..kdg2 rs nk mintak cuti dok sorang2..tp skali bla dah tinggal sorang..adehh sunyi tul rasa..