Friends Of Mine

Wednesday, May 25, 2011

Selamat Hari Lahir Sayang mama... Haziq 4 thn

eh dah 10.16.. genaplah 4 thn aku lahirkan Haziq ke dunia ni.. Selamat hari lahir sayang.. Mama sayang haziq.. takde perkataan yg ada dlm kamus nak menggambarkan betapa sayang nya mama pada Haziq. Semoga Haziq panjang umur, murah rezeki dan segala yang baik untuk Haziq mama doakan. Mama tak sempat nak tulih entry ni panjang2..sebab adik demam, nak tumbuh gigi.. dia meragam jek.. nenek pulak offer Haziq tido umah nenek.. waa... mama tengok suke betul Haziq ye malam ni x payah belajo! takpela. mama kasi can kat Haziq malam ni, esok2 takde dah. memang mama siap2 hanger kat meja tulih Haziq. Nanti mama sambung entry ni lagi.. mama nak cerita pasal 2 biji kek Haziq tahun ni.. Memang semua orang sayang kat kamulah Haziq, tapi kamu jek kadang2 kepala hangin.. Walaumacamana pun peel kamu, mama tahu kamu mewarisi apa yg ada pada mama dan terutamanya papa kamu, mama tetap sayang Haziq.

tulih entry camni pun nak nageh mama haziq nih!tau,.. beranakkan kamu adalah sgt sakit Muhammad Haziq, tapi sangat berbaloi punya anak secerdik kamu!Terima Kasih Ya Allah

7 comments:

fazkinchi said...

happy bufday haziq..mama garang ye?? hahaha..aunty doakan semoga haziq berjaya dunia dan akhirat..dan jadi anak yang soleh..amin..

GurL-FriDay said...

awww. happy birthday haziq! belajar rajin2. make your parents proud! :)

Farzlyna Mustafar said...

thank u untie2...

mama nak hantar haziq kat kakak liyana blajar ckp french n italy.. hehe

nana shah said...

happy birthday.. semoga menjadi anak yang soleh n cerdik..

salam dr auntie nana yang jauh di perantaun :))

wifenavy said...

Hepi bestday Haziq.. Dah bole gi school ni..

Farzlyna Mustafar said...

nana- jauh di perantauan konon! ceh! tq wish birthday anak aku

wn- da school since 2 setengah thn lagi.. hehehe... tq

tinie said...

hepi besday haziq...dh beso dh.. moga jadik anak yg baik n cerdik..