Friends Of Mine

Monday, May 16, 2011

Jatuh chenta lagi! lagi2 ku jatuh cinta

Kali ini dengan yg ini

Sebenarnya da takmo pakai smart phone, sebab bateri tak tahan. tapi yg ni comey plus ader keyboard, as known aku mmg takmo pakai hp yg fully touch screen dah sebab malas! harga pun takde la mahal sgt plus ada IM .. hohoho.. petang kang jugak nak beli! (menjadikan hp semua ada 4bijik) gilos makcik ni!

2 comments:

~SYAZ~ said...

fuyyoooo sis???
apa??
ade 4 bijik hp..
nak wat beniaga ke??
hehhee :D

Izza-Crystal said...

Ko dah beli belum lynn