Friends Of Mine

Friday, October 1, 2010

Lets count haziq's style..

"one, two, three............................nine, ten, eleven, twelve, thirteen,...........................................................
nineteen, twenty, twenty one..................................twenty nine, twenty ten,thirty, thirty twelve , thirty three...."


adei.. rasa nak beguling aku dgr dia count macamni. pastu bila aku buat correction selamba dia cakap " mama x pigi skull kat smart reader, sbb tu mama x tau..."
aku: lorrr... pulak.....



apapun welldone son! sebagai ibu aku memang  berbangga dengan setiap pencapaian anak aku..wlwpon sekecil mana..


haziq dah tinggi n nmpk makin kurus lah... camane nak wat? tapi hari2 nak makan kfc.. nasik takmo langsung. dah mcm2 aku buat.. tapi masih x jalan. bagi mkn lysine pun x jalan jugak.. aku tanya dokter, doc ckp its normal.. as long progress haziq masih diatas graf. Apapun aku try kurangkan kfc pada haziq sbb its too salty and not good for his health.

1 comment:

makbed said...

hahahhaa.... mak tak skolah kat smart reader.... hahahhaaa...