Friends Of Mine

Monday, October 18, 2010

Nak Play Doh Plak?

Hmm..
tadi balik skul aziq ckp kat aku soh beli play-doh yg elmo punya. Sbb kat skul dia main menatang tu tadi. Oh ye.. aku tau..klw dah namanya bebudak mmg la suka mnda2 gini. Td aku search kat tenet memandangkan kedudukan hometown aku bukanlah dekat ngan toy r us. kat Ipoh pun takde toy r us.. la hai.. kesian lak. Jap g aku nak g tengok kat the store kot2 ader menatang ni. Aku nak beli on9 tapi delivery lambat plak. Aziq klw nak dan2 tu dia nak.
Ni la mende nye..

PLAY-DOH SESAME STREET SHAPE & SPIN ELMO Playset
Approx. Retail: $19.99

Item: 24372
Ages: 3 & Up

Discovering is fun with PLAY-DOH compound and Sesame Street! Elmo has two fun play modes. In mode 1, Elmo helps your child identify shapes and then counts them as your child makes them. In mode 2, Elmo prompts your child to make various shapes. Together, they'll have lots of fun creating PLAY-DOH triangles, circles and more.
Playset comes with playmat, 3 stampers, instructions, and 3 three-ounce cans of PLAY-DOH Brand Modeling Compound. NOTICE PARENTS: Contains wheat. Nontoxic.
Includes 2 "AAA" batteries. Ages 3 and Up
Sesame Street® and associated characters, trademarks and design elements are owned and licensed by Sesame Workshop. © 2010 Sesame Workshop. All rights reserved.




aku sms papa aziq ckp nak beli menatang ni.. then he said ok jek.. tapi aku kata aziq nak skrg.. then dia ckp " nak cepat nanti papa beli tanah liat!"

3 comments:

Izza-Crystal said...

huhuh...rumah aku penuh ngan mainan jer lynn...bila dah besar macam2 benda dorg nak...

Len Rahman said...

hahahaha.. tanah liat tak best, tu zaman papa aziq blh laa.. =p

Farzlyna Mustafar said...

izza- aku nak mmg beli mainan kat anak aku, tapi tgk mainan la.. aziq senang sket sbb dia da besar, lepas dia main dia da blh kemas seniri


ummi- mmg pon.. along ko.. sib bek kat sini susah sket nak main tanah.