Friends Of Mine

Friday, October 1, 2010

Benci Bila Kene Menunggu..

Hari ni appoiment ganti absorber vios. Since office dengan toyota service centre adalah dekat maka mmg tukar kereta la dgn hubs harini. Dia bawak kete kebal aku. Tapi bengang betul sbb sekarang da pukul 3 ptg kereta masih blom siap.Dari pukul 830 pagi aku anta. tah hape yg dibuat nya aku x tahu la. Klw kete kebal aku tu aku anto jek kat mekanik memana janji bleh siap, tp ni hubs nak anto gak kat Toyota. Aku benci dengan Toyota service ni antaranya:
-klw tetibe kete dah sampai masa utk servis , call utk appointment, akan ikut time diorang, bukan ikut time kita
-pastu klw hantar x kiralah minor servis , or major servis mmg xakan bole siap dlm masa setengah hari, mesti mkn 1 hari punya. apa gaknye mekanik2 tu buat ek?
-mmg la ada ruang menunggu ada tv beso, tenet , cafe n sebagainya. tapi kat situ xde tilam pun. sbb aku ni sakit pinggang klw dok lama. Tahu dok?pastu takkan aku nak bekampung kat situ, kembung minum cofee diorang , macam aku xder keje nak wat.
-cuci kereta mmg x pnh bersih!cuci mcm org xde jari
- Mahal nak mampos.

sekarang pon aku masih menunggu, tak tahu ke aku ni nak pakai kereta. keje aku bukan dok kat opis je. aku nak g site, nak g  potostat, nak g kedai komputer byk keje aku terganggu. Hubs mmg jgn kira lah.. dah selamat p men golf nek kete kebal aku. Geram gak. Tapi kang klw aku anto dia g men golf , then klw kete siap cemana aku nak usung 2 bijik kete sekali?

2 comments:

Len Rahman said...

adoiii laa.. stress ibu mengandung ni.. relax n tarik nafas dalam-dalam.. baby sehat tak?? =)

Farzlyna Mustafar said...

baby sihat,... tapi masih malu lagi xmo gtau girl ka boy... tunggu 8hb ni cek up lagi..