Friends Of Mine

Sunday, October 17, 2010

Rumah Dah Ader Wifi Okey!

Rasa syok bila on9 pakai hp, n bawak notebook ke merata2 tempat di sekitar rumah. Sblm ni aku pakai celcom broadband yg tak bape nak broad pun! hampeh jek.. memula aku pakai pakage yg rm68tu.. then nak kurangkan cost aku soh adik aku regi yg pakage student yg rm48 tuh.. tapi sebisnya alahai ciput sungguh!

Then last week aku g TM tengok ade Uni Pakage (sekali lagi aku nak gunakan adik aku!) RM38, dapat netbook and WIFI sekali. sgt berbaloi2 kerana contractnya hanya 1 thn sahaja. So adik tanpa byk soal , p sign jek borang2 yg berkaitan then aku hantar, dlm masa sehari terus ada kontraktor dtg pasang kat umah. Aku happy sbb selain menjimat kan kos utiliti rumah aku, aku dapat netbook and wifi. Adik sib bek dia x heran pon ngan netbook tu, sbb dia da ade lektop canggih punya.

Thank You Adik! I love You!

3 comments:

Izza-Crystal said...

serius ker dapat notebook...aku pun nk g daftar la..ke utk student package..hoho

Farzlyna Mustafar said...

yg dpt notbook tu package student ar..kene wat pengesahan ipta tu sume.. Aku pakai nama adik aku akim.

Izza-Crystal said...

hohoh..zaman student aku dah berlalu...haha