Friends Of Mine

Wednesday, July 20, 2011

Cerita Hari Ini

Bosan nye duduk kat rumah malam ni, nak keluar malas la pulak aku sebab kalau nak keluar nak menyiapkan budak berdua ni Tesco pun tutup. Citer2 kat Astro plak mcm s**l, asik itu2 jek rancangan nya. Harga da la mahal. Rumah aku subscribe 2 piring plak tuh! Suka suki naik harga pastu servis mcm hampeh.

Tadi tghri lunch dgn Izza, hunting for something, tapi takat hunting jek la.. beli idak pun lagi, one fine day mesti BELI punyo! agagaga. Kedekut makcik ni!

Petang g umah epi lak, sembang plus gosip, well.. I had sushi at her house. Not bad ! bole buat lagi kot?? siap balik bawak bekal lagi. Faz dtg lambat sket sbb beliau entertain client. chewah! Well .. I had a great time with them.

Husband takde malam ni, pergi kursus jatidiri, esok balik la kot. Aku jarang tulih pasal husband.. bukan pasal aku tak sayang dia.. sebab aku malas nak citer tentang 18sx kasih sayang kami **bluekss! Bulan depan genap 6 thn usia perkahwinan ni.. Suami baik la.. wlwpon ada lah jugak masalah disiplin sebelum ni.. tapi biasalah kan.. manusia mana takbuat silap, belajar dari kesilapan. Tapi klw wat silap lagi mmg nak kene ambilkan galah tolong jolokkan lah. Bila beliau takde ni rasa rindu lah pulak, selalu ada jek org nak kacau aku, soh wat magik . Tau x magik apa..? suami selalu suruh buat magik megi goreng ditengah malam (maknanya nak makan megi goreng lah tuh, dia tau dah aku ni malas, jd dia soh wat magik la.. nak taknak, buatlah jugak wlwpun sambil tido!). Nanti lah aku buat 1 entry special untuk beliau di anniversary bulan depan.

Punya la payah nak tidokan Amni tadi.. rupanya nenek da ajar tido berdodoi dulu. Aduh ! letih makcik! 2jam ader kot aku tepok2 bontot montok beliau. td sms suami.. ckp badan aku rasa x sedap. Dia apa lagi ayatnye "kite nak dpt anak lagi kot" .. oh readers.. tak ah ye.. Amni baru 5 bulan.. lagipun dah pasang firewall baekk punya. agaggaga.

Pe nak buat ni ek? masak megi ok kot? sahur..............thehehehehehe

7 comments:

CintaZulaikha said...

baby amni sgt gumuks n kiut..hihihi

O'gosh said...

hahaha..ble tau pakai firewall apa...

Farzlyna Mustafar said...

cinta zulaika- ha ah.. kiikiki.. cam mak dia la...

ogosh- firewall cap jakie chan agagagaga

Izza-Crystal said...

beli la wehhh....
smlm aku dgr iklan kat radio era pasa blackberry...nak gelak aku dgr tau...hahaha

tinie said...

hahha...amboii ada ati tuh nk dpt lg..sabo2 bapaknye..haha..

pejam celik dah 6thn ye..hmmmm

~~kimz~~ said...

hahahhaaha.. kelakar la husband u...nice husband..

Nozie Yusof said...

ala..aku slalu gak buat mejik itu. tgh2 mlm buat bising kat dapur. sedap tau