Friends Of Mine

Saturday, July 23, 2011

Sgt Terharu!!!!Thanks Aneng!

Aku terblog walking kat blog 1 adek ni.. n she was at Japan.. Salah 1 negara yg aku nak sgt pegi selepas India.And she wrote the entry was dedicated to me! Sgt terharu ok!

 Kenapa aku nak pegi India & Jepun why not Europe atau negara2 yg lain.. Well.. India is the country where u can see the WORLD. dimana.. kaya terlalu kaya.. yg miskin pula.. hingga tak terbayang kesusahan yg mereka tanggung. Jepun pula , Negara yg terkenal dengan bunga sakura dan matahari terbit dan org2 Jepun adalah pantas2 belaka mcm aku!. Dan juga negara itu juga punya penduduk yg sgt berdisiplin tinggi.  agagaga... Kalau aneng nak update lagi pasal negara Jepun please tag me again okeh??

Beliau cerita pasal flowers yg sgt cantik di Jepun.. Suke3!!!! Kalau nak baca sila klik SINI

Thanks Aneng!nanti nak copy pic flowers2 tu ye.. nak buat wall paper.

1 comment:

aneng hitchies said...

alamak . hihihihi . t aneng anta kat email ye . hehehhehe . sbb pic tu aneng da resize . ^^