Friends Of Mine

Wednesday, July 13, 2011

Sedap2 Jek Nak Remove Orang. Lempang kang! Mati pucuk terus ko!

Ha.. punye lah panjang tajuk entry nih..

ni citer nak citer dr semalam, tapi tak dan.. nak citer pagi td, lupa plak.. makcik dah tua..

Ni. aku teman husband tempah uniform biru semalam. Biasalah kat United Tailor (sape xtau buat2 tau sudah) jumpa lah 1 X navy yg berpangkat Lt Kom. Lagak gaya rupa gangster tua. Bawak sorang pompuan pertengahan usia dan seorang anak kecil umur lingkungan 6thn,.  Diatanya kat husband : Ni spouse U ke? husband ku jawab : ha ah.. my wife , sir. kendian dia pun cakap, ni wife I , tapi ni bukan mak XXXXX (bukan nama sebenar, anak beliau navy jugak,same ngan husband) mak dia I dah remove. Ni yg baru punya  husband: Ic, nice sir . Aku: dlm hati *bluekss.. krepot adalah! sedap jek ko remove2 org.

Dlm kete aku dok bebel kat husband pesal ckp pompuan krepot tuh nice? beliau kata takkan nak kata krepot tuan.. hahahaha.. Btoi gak kan?

heee......... geram taw klw jumpa spesis jantan mcm ni. Rasa nak REMOVE jek dr muka bumi ni! tau x pompuan yg ko REMOVE tu la yg mcm nak mati lahirkan anak yg ko buat! pergh..

****tak pasal2 jek semut merah ni!

13 comments:

adna^madhiha^ said...

entry lepas geram ker..

Nini D.. said...

patutnye ko jeling cukup2 "SIR" tadik tuh..

wifenavy said...

Apa dia rasa kalo anak dia remove dia bila tua nanti kan? Sesedap mulut bangga lak tu cakap remove org

Fad said...

benci la laki camtu..xde perasaan..xkenang hati dan budi org.huhu..mrh ni..hehe..singgah jmp semut merah..:)

KeTaM_BaTu said...

ni boleh lepas geram di era.. hahaha

syiela said...

suka suki dia je ye.. tumpang geram nih!

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

haha ...ilex2 kak ...kecian dia klu dh sampai mati pucuk dia ...keh2 ...sabo je lah

Fathiah Hamim said...

geram nya diaa

amir aizat said...

sabor jer lar eh,huhu

Terbelog said...

kurang asam punyer sir

mummy2k said...

biler xsuke sume nk remove kan....

fazkinchi said...

hahahaha....ehh*

tinie said...

mak aii ayat.. mmg patot ar geram kalo jupe laki cam gtu kn..huh xappreciate langsung org yg pnh tdo sebantal,penah dok serumah..penah layan mkn minum..huh